H-1125 Budapest, Kútvölgyi út 22/D.
+36 (1) 209 1177
Alapszabásminta-készítés: az Ön skicce és elgondolása alapján szerkesztőink a kívánt méretben elkészítik az alapszabásmintát. A sokéves tapasztalat és a rendelkezésre álló számítógépes technika biztosítja, hogy az alapsnitt olyan minőségben és formában készüljön el, ahogy azt Ön a kezdetekkor elképzelte.

Szériázás: az alapszabásmintát szerkesztőink a kívánt méretekben készítik el. A szériázást végre tudjuk hajtani az Ön által megadott, vagy szabvány szerinti mérettáblázat alapján figyelembe véve az Ön vevőkörének  méretsajátosságait. Cégünk évente több száz terméket szériáz.

Terítékrajz-készítés: az anyag optimális felhasználásához szakembereink elkészítik a terítékrajzokat is, melynek során figyelembe veszik a felhasználni kívánt anyag sajátos tulajdonságait, nyersanyagát, szerkezetét, mintázatát, viselkedését gőzre és vasalásra, az alkatrészek forgathatóságát, stb., minden olyan tényezőt, ami az alkatrészek lerakásához szükséges. A terítékrajz-készítés elengedhetetlen az anyag gazdaságos felhasználásához.

Digitalizálás: ha Önnek van kézzel készített alapszabásmintája és szeretné azt bármilyen célból számítógépre vinni vagy nálunk szériáztatni, számítógépes rendszerünk a digitalizálást is lehetővé teszi.

Elsőminta-levarrása: cégünk saját mintavarrodával rendelkezik, melyben lehetőség nyílik az alapsnitt elkészítése után az első mintadarab levarrására. Az elsőminta készítését az aktuális modellező mindig figyelemmel kíséri és folyamatosan konzultál a varrodával. Ez kitűnő lehetőséget biztosít, hogy a mintadarab a megrendelő elképzelése szerint, a legjobb minőségben és technikával készüljön el.

Utazóminták-levarrása: a sikeres eladáshoz elengedhetetlenek az akár több méretben is levarrt ún. "utazóminták",  melyek segítségével az Ön kollekciója egyszerre több helyen is bemutatásra kerülhet (vásár, ügynök, stb.).

Műszaki anyag készítése: megbízás esetén elkészítjük egy modell teljes műszaki anyagát, mely tartalmazza a teljeskörű technológiai leírást (varrási műveletek, ajánlott vasalási mód és hőmérséklet, alkatrészek beragasztása, hajtások kidolgozása, stb.) és igény esetén a kelléklista (vállpárna, közbélés, gomb, patent, húzózár, kapocs, stb.) összeállítását is.

Minőségi termelés szervezése: cégünk megalapítása óta szervez Magyarországon bérmunka termelést, így kitűnő ismeretünk van a honi varrodák "képességéről": tudjuk, hogy melyik üzem, milyen árut, mennyi idő alatt és milyen minőségben tud legyártani. A gyártás minőségét saját technikussal  folyamatosan ellenőrizzük. Jelen pillanatban 5 teljes üzem 150 varrónővel egész éven át kizárólag cégünknek dolgozik, ezzel is biztosítjuk a vállalt feltételek (minőség, határidő, stb.) maradéktalan betartását.